SM_0546_0107-EDIT.jpg

Grosvenor Square

Using white-washed Ash, a folding wall of bronze anodized aluminium, and a high level mirror-clad light box, this previously dark lower-ground floor of a Protected Structure in Dublin 6 becomes illuminated and welcoming.
 
The proposal introduces a stepped sectional extension with a high level window drawing light deep into the heart of the plan and providing a welcome view of the sky from the inside. At the garden edge a lower seating area with a continuous glazed folding screen allows access to a herb garden for the kitchen.

SectionALT.jpg
SM_0546_0020-EDIT.jpg
SM_0546_0018.jpg
SM_0546_0113-EDIT.jpg
SM_0546_0051_edit.jpg
SM_0546_0052_edit-EDIT.jpg
SM_0546_0008.jpg
SM_0546_0117-EDIT.jpg
SM_0546_0097-EDIT.jpg
SM_0546_0080-EDIT.jpg
SM_0546_0086_edit-EDIT.jpg
SM_0546_0030-EDIT.jpg
 EXISTING

EXISTING

 NEW

NEW

plan new.jpg
ELEVATION_01.jpg